honingraatstructuur

In de Media dankzij een Professioneel Persbericht

Persbericht

persbericht krantenartikel

Een samenzitten?

En bekijken hoe we jouw boodschap in de pers krijgen?

Doen we!

Je bedrijf in de pers krijgen? Daar heb je een perfect geschreven persbericht voor nodig. Wij schrijven persberichten die opgemerkt worden door journalisten en helpen zo om jouw onderneming in de pers te krijgen.

Een persbericht dat in het oog springt

Een journalist krijgt dagelijks honderden persberichten binnen over allerhande onderwerpen. Meer dan 65 % van deze persberichten gaat rechtstreeks de prullenmand in. Om jouw nieuws in de pers te krijgen heb je een persbericht nodig dat de aandacht van de journalist meteen trekt. Dankzij een aantrekkelijke titel, een vlotte leesbaarheid en een slimme opbouw maakt jouw boodschap een grotere kans om in de pers te komen.

 

Ervaren copywriters voor een boeiend persbericht

De professionele copywriters van BeeNobby hebben ervaring met het schrijven van succesvolle persberichten. Ze gieten het nieuws van jouw bedrijf in een hapklaar persbericht voor journalisten, klaar voor publicatie.

 

Heb je een vraag?
We staan voor je klaar

Ook interessant voor jou?

Copywriting

Communicatie

Communicatieplan

Communicatie

Gratis tutorial: Persberichten schrijven

De pers is een erg krachtig communicatiekanaal om jouw boodschap tot bij je doelgroep te brengen. Helaas weten veel bedrijven niet hoe ze hun boodschap in de pers krijgen. Daarom maakten we een tutorial waarmee je zelf aan de slag kan.Krijg de tutorial in je mailbox

Naar waar mogen we de tutorial sturen?